fbpx

Напътствията на ангелския свят за април 2021

Напътствията за април са налични и сега споделям с вас най-важното, което разбирам от ангелския свят. Знаете, че те имат задача да ни помагат и съдействат в нашите предизвикателства, затова тяхната милост им е присъща и я проявяват в цялата ѝ пълнота. Казаха така: вие е нужно да проявите цялата си милост сега, да я дадете без остатък. Вашето милосърдие ще бъде водещо в посоката ви на движение.

Април идва с много големи предизвикателства и ще бъде месец на крайностите – от всеки ще се изисква да покаже максимума на своята любов, приемане, сила, отдаденост, кураж. Необходимо е да ги проявите във висшата им степен, като не забравяте, че всички сте човешки същества, богато надарени с таланта на свободната воля, силата и издръжливостта. Ние, казаха те, нямаме такива качества, по същността на нашата природа, но вие ги имате и сега ви призоваваме да ги проявите изцяло. Крайни мнения, крайни ситуации, крайни усложнения, които ще предизвикат вярата, ума и способностите ви – затова бъдете такива каквито сте- мъдри, уравновесени, пълни с вяра и сила. За всички месецът е истинска люлка- едни ще са високо горе, други ниско долу и това движение ще е постоянно.

В пространното им изложение присъстваха и няколко по-конкретни неща:-уповавайте се на цветята и дърветата – не се отделяйте от тях?!-възродете доверието помежду си, ако не изцяло поне частично, защото е нужно да се излъчат лидери, облечени в доверие;-бъдете разумни, но не и алчни и бъдете много точни в исканията си- искайте смело и дайте от мечтите си материал на Вселената, за да успее тя да формира добро бъдеще;-твърде много негативен материал сега има и в момента се плете трудност и препятствия, но със силата на вашето милосърдие, разбиране и разгръщането на талантите и мисленето ви това може да се минимизира.

С една дума: труден, тревожен месец с много силни двупосочни енергии. Кураж и следвайте съветите на Светлината!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.