Получаване без осъзнаване

19 март 2021

Тези дни, в които имах сериозни житейски изпитания и минавам през тях само благодарение на огромната любов и подкрепа на Светлината, ангелите и приятелите си, до мен достигна една очаквана вест. Моите семинари, които съм предоставила на участниците като записи, циркулират в интернет пространството. Разбрах и кои хора ги разпространяват апокрифно и тайно, като пращат линкове към тях, а те вече са качени на сървъри, до които аз нямам достъп.

Е, разбира се, първо се поядосах. Но само за минути…. и се усмихнах. Нужно е сега да обясня някои неща.

Нека ви кажа: наистина не е честно. И не спрямо мен само, това е едно на ръка, както се казва. 🙂 Говоря за следното: на моите семинари идват хората, които са разбрали нуждата от работа в рода. С тях изграждаме семинара, те се преплитат с мен в този семинар, това е тяхната енергия, аз я ръководя и насочвам, познавайки родовата пътека аз давам насока на изчистващите процедури и изправяме правилно преплитанията. Злоупотребявате с участниците в семинарите. Но дори и това е пренебрежимо като беда. Нека и това не ви тревожи. Прочетете следващото.

Нека ви обясня какво се случва, ако „участвате“ нерегламентирано и без разрешение. Аз ще ви кажа, а вие си преценете.

Вашата родова енергия не е интегрирана в семинарната енергия – тази именно енергийна сила, която групата канализираме, оформяме, взаимно си подаваме и взаимно изчистваме. Във всеки семинар и група се създава особена енергийна връзка и работата на фасилитатора е точно тази- да поддържа правилните енергийни ресурси. Заблуждавате се, ако мислите че подлежите само на информационния ресурс- информацията е нищо без необходимата енергийна подкрепа и съдействие. Но може и да бъде по-зле- вместо да се подобрите, заплитанията в рода да се усложнят от вашето нерегламентирано енергийно участие. Затова, когато давам записи от моите семинари аз винаги подчертавам- записът е само за участниците в него! САМО за участниците в конкретния семинар!

Можете спокойно да пренебрегнете това съобщение, ако имате кураж. Все пак аз ще опитам да помогна на всеки в родовата му съдба. За мен беше честно да ви го кажа. Иначе рекламата е супер, вървят си апокрифите, лицето ми и гласът ми са там, кой може да ги подмени? Това не е моята и ваша цел. Целта е да възстановим правилните родови потоци и да лекуваме травмите на предците, които разболяват нас. Е , точно това няма как да стане по този начин.

А ако искате информация- целия интернет е пълен с безплатните, свободни лекции, които аз изнасям и продължавам да изнасям, с вечерните беседи, с множеството разговори, интервюта. Там нямаме участници, нямаме заплитания на енергия, нямаме пречистване през родовите нишки. Там е информационния поток. Има и още много такива потоци – книги, филми, какво ли не- тях ползвайте, слушайте, осъзнавайте и ще има полза.

Получаването без осъзнаване не е кражба. То е …. самоунищожение.

Надявам се, че ме разбрахте.

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *