Послание от Св. Константин Кирил Философ – български будител и Извисен учител

14 февруари 2019

Мои деца, мои ученици,

Словото ми и учението ми отдавна са вплетени в сърцата ви и в умовете ви, но това, което искам да знаете, че душите ви, заедно с моята носят същата Истина, която произтича от Светлината на Единния. Нашите души създават Общата вселенска душа на човечеството и във вечното им пътуване към Центъра те общуват и говорят в себе си и с Него, така щото са вече Едно цяло с него. Посланието ми и сега, както и винаги до вас е да бъдете служители Нему, но не и роби на догмата.
Да се служи на Б-га е най-великата причина душите ни да бъдат създадени и пътуващи в простора на Неговото проявление. В това пътуване е нужно да се научим, че мъдростта и любовта в сърцата са тези, които ще променят пътеката от тясна и тъмна в светла и величествена, осветена от Духа на вярата, святата Истина и пълната отдаденост на делото Му. И ако да имате някакви колебания и съмнения кое е делото Му, днес ви съобщавам че няма друго дело, освен делото на любовта Му към нас и към Творението, така както Той го създаде от Себе си, за да бъде в служба и полза нам – душите Му, децата Му, истината Му, любовта Му.
Самите ние сме въплъщение на Неговата мъдрост и цел на Любовта Му.
Деца мои, ученици мои, радост моя и мои съдуши,
нито за миг не сме вдигнали опеката и ръката си от вас, не сме ви оставили да бъдете погубени и няма и да го направим. Поръчано ни е от Светлите Му Архангели да бдим над този народ и тези деца с любовта, с която Той ни обича. С вас и над вас сме мнозина, почувствайте силата на нашата Любов и Преданост към делото ни и към вас, децата на Истината, Мъдростта и Благочестието.

Не отхвърляйте от себе си честта и достойнството, защото те са стожер на тази истина и тази мъдрост. Останете в центъра на сърцата си, в покоя на умовете си, в силата на мишците си и вървете във вдъхновението, което Той отдава за вас и за нас, вашите учители в небесата, за да пребъдете като човеци и богоподобни.

В Благословение сте, покой, сила, истина, мъдрост, мир и любов!

Вашият Учител и покровител, пазителят на мъдростта: Константин, наречен Кирил Философ

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *