Ангелските напътствия за месец септември 2020

31 август 2020

Здравейте, отпускари,

Видяхте ли новата светлина на слънцето—лъчите му светят в по-оранжевия спектър, още едва забележимо, но с всеки ден все повече. Есента идва и много ни се иска да носи успокоение, да ни върне в добрата стара рутина, където безметежно, ежедневно и свободно да си вършим познатите неща. Всъщност не е така. Повечето от нас вече се стремят към динамиката на живота, към радостта от движението във всички планове, в силата да управляваш своя ден и своето творение. Не желаем да бъдем ограничавани в нищо, духът ни лети свободно и искаме осъществяване във всеки миг.

И ето, ангелите ни носят добрите послания. Вашите желания се изпълняват – казват те – и то по-бързо дори от колкото би било възможно някога. Сега този стремеж ще бъде напълно отключен и напълно осъществен. Лети! – казва лястовицата на своето малко птиче, и го избутва от гнездото.

Страшно е малко отначало. И нас ще ни е малко страх – светът е голям, но още с първите няколко замаха с криле ще имаме възможността да видим точно този наш свят, който сме построили със своя труд и усърдие от горе.

Е, може би не е много вълшебен, може би е малко препълнен с отпадъци, вероятно не е точно това, което мислехме че сме създали. Да, приятели, това е прогнозата на септември, нарича се ОСЪЗНАВАНЕ. Ще ни стане пределно ясно, че сътвореното от нас трябва да бъде съществено преправено, дори напълно наново сътворено. Ще се наложи за доста неща да се върнем в изходните си позиции, да преосмислим целите си, да вземем нови решения, да начертаем нови планове и …… да махнем с ръка. Да се разсмеем и да се впуснем в по-вълнуващо приключение. Страховете ни ще нарастват и едновременно с това ще се стопяват – като едни огромни миражи ще ръмжат над нас, но протегнем ли ръка ще се превръщат в цветя.

Новите решения за мнозина ще са спасителни.

Единственото, което не ни съветват да правим сега е да останем същите. Да продължим от същото, да повтаряме всеки ден само едно и също, да настояваме за рутина, редовност, лъжейки се, че това е спокойствие.

Искането е за нови начала, по не с определени визии, а смело, като предизвикателство, без да знаем какъв ще е резултатът – с желанието да не повтаряме себе си в безброй издания като от печатарска машина.

Обещават ли ви спокойствие и тишина – погледнете скептично. Обещаят ли ви развитие и предизвикателства – също не се доверявайте. Разширявайте равномерно и във всички посоки, така както нашата люлчена Вселена го прави ежесекундно и не изоставайте в това темпо. Превземаме нови пространства извън тези, които познаваме; създаваме ново измерение на времето – извън ритъма на минутите и секундите. Минаваме отвъд „нормалното“ съществуване. И всичко това трябва да се случи уверено, без крайни емоционални състояния, без твърдост и без мекушавост, с мисъл и с известно хладнокръвие.

Доверието, което искате да излъчвате е нужно да бъде като ваша неименна дреха. Не се допуска лъжата и измамата да бъдат инструменти в ежедневието, нито осъзнати, нито неосъзнати. Предупрежденията са в посока да бъдем радикално честни: на първо място със себе си, след това с всеки около нас, да не крием от очите си неблагоприятните факти и да се заемем с тях, защото ще е справяме с лекота.

Войнската ни чест, честта на дълга, честта на мъжа и тази на жената, честта на рода, на семейството и на личността трябва да получат своя дан. Направете нещо, жест, действие, излъчване само за едната чест, за едното добро име, заради необходимостта да имате високо изправена глава и изпънати рамене. Уверяват ни нашите ангели, че това ще ни хареса.

Имаме много съществени задачи сега, през есента. Както се казва „Зимата идва“, но само ако ние ѝ позволим тя ще е дълга, страшна и неприятна. Зимата пред нас ще бъде вълшебно красива, чиста, хладна и много отрезвяваща; ще ни лиши от махмурлука и въртенето на свят, защото ще ни даде чист, кристален въздух. Но това е по-насетне. Сега е време за мъжество, за действие, за меч на духа и щита на доверието. Сега е време да се преоткрием и като строители, като новатори, като изпълнители на Новото време.

Защото скоро децата ни ще ни погледнат в очите и ще ни попитат: „Бяхте ли себе си, направихте ли възможното и защитихте ли своята човешка природа като венец на творението Му?“.

Аз бих желала да оставя на децата своя положителен отговор. А вие?

Нека обобщим важните напътствия за идващия есенен, топъл, красив, чуден септември 2020:

  1. Запазете динамика във всички сфери от живота, нека не се успиваме, улягаме и отпускаме – отпуските са на приключване;
  2. Ще осъзнаем истината, че сътвореното от нас трябва да бъде съществено преправено, дори напълно наново сътворено;
  3. Новите решения за мнозина ще са спасителни – не се колебайте да вземате нови, нестандартни решения и да ги отстоявате;
  4. Превземете нови пространства извън тези, които познавате;
  5. Създайте ново измерение на времето – извън ритъма на минутите и секундите;
  6. Търсете в СЕБЕ СИ радикална честност, събирайте си доверие и го капитализирайте – ще е нужно;
  7. Възпитайте в себе си кодекс на честа и го устоявайте!
  8. Време е за мъжество, за действие, за меч на духа и щита на доверието.

След 22 септември енергиите ще се сменят в друга, неочаквана посока, но ако сте мислили и постъпвали според напътствията и добрата сила на водачеството – всичко следващо ще бъде незначително.

Добри дни, приятели, добър септември!

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *