Септември- месец на урожая

1 септември 2022

Август е зад гърба ни и беше месец на решенията и провиждането напред. Ако сме дали от себе си в август, за да планираме, предвидим и да усетим идващото в есента – то септември ще ни даде възможности да бъдем успешни.
Събирането на постигнатото, неговото съхранение, уголемяване и натрупване- това е идеята на септември. Добре е да имаме равносметка за месеците юни, юли и и август- да усетим промяната, която тогава се случваше с нас и да се отърсим от ступора, ако сме си позволили да бъдем в него.

Успехът

Успехът, така както го разбира всеки от нас в себе си и за себе си е напълно възможен, ако семейството, любовта и отдадеността са били нашето лятно августовско кредо. Новите сили, с които днес ни зарежда Вселената са в посока на договорите, уточняващи, добри условия, даване на шанс, израстване, допълнително обучение. Но, както казах, постелката от лятото е важна.

За тези от вас, които са си позволили през лятото да неглижират задачите си и плановете си, септември няма да е лесен, ако останат в същата полоса. Имаме още няколко дни, в които да се вземем в ръце и да си дадем „шута отзад“, за да имаме инертната скорост, необходима ни за есента. Уви, август и още от юли предразполагаха за повече отпускане и безхаберие, но никак не е късно да направим нужното. Понякога само два- три часа мобилизация ни дават ресурса за месеци и сезон напред.

Какво ни съветват

Предвижда се доста успешно реализиране на планове в посока търговия, точни и инженерни науки в началото на месеца и дълга инерция след това, в която да си свършим поетите ангажименти.

Шансът за добра посока и промяна е в силата на мисълта ни. Само с мисъл, без дори да повдигнем пръстче, сме в състояние да променим цялата си реалност. Това, което мислим и предчувстваме, ще се превърне в истината ни, затова е мъдро всякакви опасения, тревоги и зли предчувствия да бъдат преодолени с ведрост, вяра в доброто, надежда и влагане на радост и любов в делата ни.

Действие – това казва септември. Действие в полза на доброто – отдаденост, безсрашие, кураж и сила на духа.

Не забравяйте!

Мъдростта е в това да вложим любов и добро отношение, гарнирани с щипка истинска вяра във всяко начинание.

Честит, красив, мъдър септември месец!

И по-весело…

Написано от Аида Марковска

Родов и холистичен терапевт, основател на Школа по родова терапия "Задругата на родонавтите"

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *