fbpx

Акашови записи – курс-обучение в първо ниво през октомври в Пловдив

Какво е Акаша?

Енергията, която съдържа информацията в акашовите записи, се нарича Акаша, която е термин на санскрит и означава “първична субстанция”. Това е енергията, която прави всичко във Вселената – енергията на любовта.

Акаша се смята за основен принцип на природата в индуския мистицизъм, от който са създадени другите четири физически принципи – огън, въздух, земя и вода.

Думата Акаша произлиза от тибетска и северно-индийска думи. “Ака” означава пространство, място за съхранение, или склад, и “Sa” означава небе, скрито или тайно. Буквалният превод на думата е пространство или място за съхранение.” За акашовите записи се смята, че съществуват от мига на създаването на Вселената.

Светлина от Акаша
Светлина от Акаша

Личните акашови записи

Вашите лични акашови записи съдържат цялата информация от опита на душата ви. От записите можете да научите повече за отношенията ви, здравето ви и пътят на душата ви. Те са знанието за миналото, настоящето и възможното развитие за Бъдещето.
Измерение на Любов и Мъдрост, в което пребивавайки ние можем да постигнем познание за себе си, Вселената, и как всички ние сме част от Едно.
Работата с тях може да ни помогне да разрешим проблеми във взаимоотношенията с близки хора, да постигнем духовно развитие, да разберем влиянието на наши минали животи върху настоящия ни, да открием мисията в живота ни, преодоляване на здравословни и други проблеми.
Енергията на Акаша е изпълнена с любов, мъдрост, подкрепа. Влизайки в това пространство сме напълно защитени и водени от Господарите на Записите, Ангелите и Учителите предприемаме едно пътешествие към себе си.

мъдрост
Мъдрост

Задаваме въпроси, получаваме напътствия

Отговорите (на нашите въпроси) и Посланията, които получаваме от Акашовите Записи, са изпълнени със Светлина, Любов, Лекота и Благодат. Те са предадени с езика на светлината, който е прост и универсален.
Това е измерение, в което контактуваме с равни нам. Там няма йерархично отношение или претенция за страхопочитание от наша страна. Та как може да се страхуваш от най-близките си приятели?
В тънкия план на света е записана информация, която се пази от ангелите и Господарите на Акаша.
Искате ли да се научите да разкривате тези записи, да получавате нежни и силни напътствия от Светлината?
Елате, техниката е много успешна, аз мисля, че и вие ще успеете да стигнете
ДО ВСЯКА ИНФОРМАЦИЯ с лекота и благодат!

Отваряне и четене на Акашовите записи е курс -посвещение за връзка с акашовите пространства.
Пловдив , център Делфи , 2 октомври 2022 г.
Цена: 150 лв.
ПОВЕЧЕ за Акашовите записи: https://portal12.bg/Aida-Markovska-Kursyt-obuchenie-v
Обучението води Аида Марковска
http://www.aida.bg Може да прочетете това събитие и тук и тук.
Задължително със записване на телефон 0898233118 Мирена Васева или на мейл: [email protected]

от Аида с любов

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: