fbpx

Ангелските напътствия за м. септември 2021

Време е да предам ангелските напътствия за идващия септември. Знам, че мнозина от вас ги очакват, защото получавам въпросите ви. Този път дългият разговор беше с много сериозни и мъдри представители от ранга на АРХ Разиел и чина на Престолите.

Многопосочен, разнообразен и пъстър, септември ще е по-благ и по-организиран от хаоса, който бяхме нароили последните дни на август. Вероятно уморени сме вече от цялата тази дандания, която представлява животът ни и много, наистина много ни се иска да получим добри новини.

Те този път са свързани с новата енергия на новото време. Върху руините на старата епоха трудно ще бъде съградено изцяло новото, затова първо сега предстои разчистване на стари неща: убеждения, вярвания, мисли, насоки – малко мухлясали и по превтасали вече сред жегата на отиващото си лято. Във времето на урожая, сметката, награждаването за усилията и търпението, мъдростта идва с изречението: „Казах ли ти?“ и намигва, за да ни даде да разберем, че ако не съберем и не решим за себе си, че нищо старо и ненужно няма да запазим, ново няма да получим.

Понякога се случва с мръсната вода да изхвърлим и бебето, но само ако се разсейваме и най-вече ако не се омайваме от парата над детското корито, а внимателно и настойчиво вършим работата, за която сме призвани. Предстои за всеки да получи ясно провиждане за себе си и света. Разбира се, ако не стои в тинята на старото и да не се назландисва да поеме риска да промени себе си и то пред своите си.

Това, което ни дърпаше силно назад с идеята, че „без него не можем и накъде без това“ вече ще се разпадне на парченца и влакънца; ще освободи духът ни за нови разбирания и нови направления. Защото как ще продължим през септември да мислим, усещаме, чувстваме и предаваме това на останалите- това ще е и съдбата ни поне до Новата година, а че вероятно и до пролетта.
До скоро се пазехме, цензурирахме се, премълчавахме и тихичко сумтяхме в яките си, от куртоазия се надявахме да минем между капките. Няма да ни се получи този път – викат ни настойчиво и ще се отзовем – ние сме от тези, които няма да се крият по ъглите и шушукат, треперейки в слабостите си, смело можем и ще отстоим своята истина. Истината, която ни прави истински и неподправени.

Е, да, и този път истините ще са доста повече от една. Но нашата си ни е важна- тази, за която сме сигурни, че ще ни избави от страха и непочтеността.
Избавлението ни запраща право в новото време – времето, в което всяка мисъл ще е изписана на челата ни.
Чисти мисли, чисти дела.

Желая ви прекрасен месец септември! Да излизаме от блатото!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: