Вредните родови програми

29 юли 2019

Спасението е в храната!

Има множество вредни родови програми, които изпълняваме много стриктно и напълно безсъзнателно.

В моята работа срещам с множество от тях, затова и ще ви разказвам как те се отразява върху нашия живот и колко е важно да разберем и отработим тези вредни родови програми. Да, имаме и силата и възможността да се отървем от тях, но само, ако сме успели да преодолеем вътрешната съпротива. Което не винаги е лесна задача! 🙂

Родова програма : „Спасението е в храната!“ – много разпространена и значима родова задача. Появява се когато претърпяваме загуба на близки хора. Случва се в семейства, чиито предци са преживявали глад за дълги периоди от време или едва са се изхранвали. Записана е вината на предците, че не могат да изхранят децата си. Задейства се от смъртта на близък човек, особено ако е от дълго и страдалческо заболяване. Наблюдавайки как нашият любим човек гасне и си отива в нас се събужда вечният страх от смъртта. Приближаваме се до нея със смъртта на всеки наш предтеча- баба, дядо, баща, майка, любим… Така между нас и Вечността не остава никой!

Смъртта е тази, която ни очаква при следващата ни среща и започваме да се храним повече, малко повече, понякога и значително повече и то с храни, които ни дават обем и тегло. Но дори и да не го правим ние разширямаве тялото си, един вид- отдалечаваме се от Вечността, спасяваме се от смъртта, особено от гладната смърт, застигала предците ни. В поколенията това вече идва и като хормонално откронение, за да се „гарантира“ невъзможността да отслабнем до толкова, че да попаднем „в лапите на смъртта“.

Силна и трудна за преодоляване родова програма. Тя е от типа защитни програми, към които се привързваме и оставаме в нас за много дълго време и със сигурност предаваме и на наследниците си в същия мащаб и сила.

Спомнете си, че има хора преди вас в рода, че те са живи, че те ви предпазват. Започнете да работите с идеята, че живота и смъртта са едно цяло и отдалечавайки се от смъртта ние се отдалечаваме от живота и обратно – приближаваме смъртта, за да постигнем Живота!

Не е въпрос на една или две сесии, но има начин да постигнем с тялото си мир:
„Аз, без да се отделям от рода си и оставайки свързан с него, в дълбока почит към предците си и техните неволи, като потомък на този род заявавам, че приветствам живота и го обичам, свързан съм с него и оставям глада и смъртта на предците си, които знаят как да се справят с това. Заличавам в себе си негативните вредни програми, записани от глада и вината за глада и позволявам на тялото си да е стройно, силно и гъвкаво, здраво и жизнено, пълно с енергия и виталитет! Мили мои предци, поклон от мен за вашите страдания, аз пазя паметта ви чиста и свята и продължавам по своя път освободен от програмите на страдание, болка и глад, като на тяхно място записвам неотменно и завинаги програми на здраве, изобилие, сила, радост, обич споделена, хармония и жизненост! Така е!“

ТАКА Е!

Може да пишете в коментарите кои родови програми искате да разгледам в следващите статии! Хубав ден!

Написано от Аида Марковска

Коментари

2 коментара

2 Коментари

  1. Валентина Георгиева

    Много бих искала да напишеш за родовата програма за стремежът към дом/закупуването на собствено жилище и вечните спънки, сякаш винаги се случва нещо, за да не го намерим и купим

    Отговор
  2. Весела Караманова

    Може би родовата програма за гнева, чувството за вина, алтруизмът без мярка, за лошата съдба на жените от рода, включваща загуба на деца, на родители без време, родовата програма за стремежът към дом и липсата му, за лично недооценяване. Благодаря за всичко написано досега.

    Отговор

Вашият коментар