Търсим се /само текст без картинки! :)Р/

3 октомври 2022

ВИЗИЯТА НА „РОДОВА ПРИКАЗКА“

В „Родова приказка“ живеем динамично. Имаме силни визионерски виждания, имаме десетки обаждания на ден (понякога и вечерни), правим поне три вечерни беседи месечно, два семинара, често пътуваме, поддържаме сайтовете си и страниците си във ФБ. Ние, в „Родова приказка“, вдъхновяваме за сила, бързина и динамика и работим в полза на родовата памет и силата на българския дух. Ние търсим любовта във всеки и намираме творческата сила на всеки, като я показваме ярко и насърчаваме нашите довереници да бъдат командирите в своя живот, да го управляват динамично, но мъдро, успешно и в здраве и просперитет.

Ние, в „Родова приказка“ имаме желания и поставяме цели – това ни дава смисъл и сме неуморни, много активни, но и много атрактивни.

Ценим свободата. Ценим професионализма, ценим точността -във времето, във вижданията, в изпълнението на собствените си стремежи.

Ние се радваме на живота искрено и от сърце. Не мрънкаме и не се оплакваме, държеливи сме, но мъдро оценяваме възможностите да отдъхнем – понякога насаме, понякога – в емоционално тиха връзка. Ние сме лоялни, изпълнителни и точни в обещанията си. Разкриваме искрено очакванията си без недомлъвки и шикалкавене. Не търпим да ни „бъзикат“, да ни пренебрегват и да ни крадат и тогава затваряме вратите на сърцето си, за да се съхраним. Ние пазим себе си и другите от хаоса и дисбаланса.

Ние говорим открито, но мило; ние даваме сто и десет процента от себе си в живота и сме силно привързани към своето здраве, приятелства, семейства и творчески проекти.

Искаме да променим света – вярваме в приятелството, доброто намерение, силата на успеха, силата на единението и в добродетелите на българския народ.

Това сме ние.

ТИ СИ:

Търсим теб: много бързо ориентиращ се, много самостоятелен, много бъбрив и отзивчив, познаващ работата с популярните софтуери, облаци, календари, сайтове. Търсим теб: точен, стилен, модерен, активен, готов да бъде на разположение, любезен и ТЪРПЕЛИВ човек. Ако някой те намира за „туткав“ – моля те, премисли преди да ни се обадиш. И ако си „бързак“ и не се страхуваш от неуспехи, но винаги вярваш и се стремиш към доброто и светлата страна на живота- непременно ни пиши.

Искаме да те открием, защото телефоните ни звънят, а не смогваме да отговорим на всички, това ни натъжава, защото всеки има право на отговор и внимание.

Много ни се иска да можеш да шофираш, защото често пътуваме. Ако се справяш с английския език ще намерим още начини да сме ти полезни.

Много ни се иска и да имаш пълната свобода да определяш сам времето си, неограничаван от предходни задължения. Надяваме се да си в Пловдив или наоколо, за да са по-лесни срещите ни.

ЗАЕДНО СМЕ

Много искаме да ти дадем възможност да се обучаваш с нас, да общуваш с много и различни хора, да участваш в множество вълнуващи събития, да решаваш комбинаторни задачи, да учиш нови софтуери. Искаме да ти дадем доверието си и ти да ни дадеш своето, за да бъдем едно. Искаме да чуваме гласа ти и да му се доверяваме напълно. Искаме да вярваме в нашите общи цели с еднакъв интензинтет, да се радваме заедно на успехи, благоденствие и просперитет.

Усещаш ли това като свое?

Ако споделяш нашите стойности и искаш да дадеш своя принос ще те очакваме в „Родова приказка“ като приятел и колега.

Пиши ни тук: info@aida.bg

Написано от Аида Марковска

Родов и холистичен терапевт, основател на Школа по родова терапия "Задругата на родонавтите"

Коментари

0 коментара

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *