„Здравей, Здраве!“ в Габрово

22 януари 2020

Снимка на Здравей, Здраве - гр. Габрово.

Със старта на „Здравей, Здраве!“ в Габрово, както вече е по традиция, започва сезона на фестивалите под това име. Вече 11-та година живея и работя в тази кауза. За мен „Здравей, Здраве!“ е начин на мислене и усещане.
В Габрово домакините ми дадоха много хубава задача: щастието в живота ни и неговото достигане. Аз откликвам с идеите за личното и родовото щастие и по какъв път може да вървим към него.
Сърцатите габровци са винаги отзивчива, интелигентна и емоционална публика и аз нямам търпение отново да видя очите им.
Заповядайте, ако сте в Габрово на 8 и 9 февруари, програмата на Фестивала е уникално добра!

#Фестивал#ЗдравейЗдраве“ – Габрово 2020

Доброволно, безплатно, споделено

„Как да открием личното щастие в рода?“ – лекция беседа с Аида Марковска – 8 февруари, събота, 12:30 -13:30 ч. на ет. 2, ХГ „Христо Цокев“

„Практика с ангела-закрилник на рода“ с Аида Марковска – 8 февруари, събота, 13:30 -14:30 ч. на ет. 3, ХГ „Христо Цокев“

Имаме ли право да сме щастливи? Когато попитаме рода си – той отговаря винаги само едно: да. Да, ако си почел предците си. Да, ако си на правилното място в родовия ред. Да, без съмнение, защото принадлежиш.Да, защото ти се полага обич, грижа, разбиране, благодарност – и точно това се очаква и от теб.

Аида Марковска – Тя е родов терапевт, който търси, открива и осветява родовите задачи, травми и повели, за да може всеки от нас да се обърне към себе си и своите задачи.

Аида Марковска е родена, работи и живее в Пловдив – древен и вечен град, в който паметта на предците е вградена във всеки камък.

Снимка на Здравей, Здраве - гр. Габрово.

Фестивалът „Здравей, Здраве!“ – Габрово 2020 на 8-9 февруари е под надслов „Благодаря ти, Живот!“ в памет на лечителя д-р Емил Елмазов.
В събитието ще участват главните организатори на фестивала „Здравей, Здраве!“ от цяла България. Подготвени са лекции и практики, имащи за цел да представят различни подходи към здравословния начин на живот: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве, естествените начини за възстановяването му и за предотвратяване на заболяванията.
За най-малките посетители са предвидени арт работилници, йога за деца и още много изненади. На 1 ет. ще има базар на био и еко продукти, книги, продукти за здраве и красота.
Очакваме Ви!
ВХОД СВОБОДЕН

Написано от Аида Марковска

Коментари

0 коментара

0 коментара

Вашият коментар