fbpx

Потокът на родовата енергия

Нашата връзка с рода е в основата на целия ни живот. Ако тази връзка е нарушена или вместо родов поток ние се подчиняваме на родовия си егрегор, то ние изпитваме различни трудности в живота си, енергията ни е слаба, непостоянна, разболяваме се.

Като възстановим своят родов поток на силата ние признаваме ценността на всеки предтеча от нашия род, каквото и да е сторил и както и да е живял. Ние възстановяваме рода си, свързваме прекъснатите връзки и това се случва не другаде, а вътре в нас. Ние отново включваме в родовата си схема тези, които егрегорът е отхвърлил.

Семейният егрегор представлява енерго-инфорационно поле— създадено е в продължение на вековното съществуване на нашия род. Егрегорът се базира на контрола и на понятия в рода като морал, дълг, грях, прелюбодеание и т.н. Егрегорът отхвърля от семейната система „неудобните“ – т.е. тези, които според правилата на егрегора не съответстват на семейната схема – лъжци, измамници, самоубийци, страхливци, рано починали, абортирани; ментално обременени, самотни, неудовлетворени и т.н. и т.н. всички, за които е „неудобно“ да се говори, премълчава се и се забравят. Заедно с тях се отхвърлят бунтарите, непослушните, нестандартните, извънредните… 

Да се отдели някой от семейната система означава да се лишим от пълноценен поток на родова сила, защото според законите на рода – всеки член на родовата система е важен, необходим, на точното време и място. Дори един човек в тази система да е липсвал, тя щеше да се промени и да бъде различна – нас нямаше да ни има, нали?

Потокът на родова енергия и сила — това е прекрасен начин да се общува със света. Това не включва само членовете на собственото семейство, чиято структура е ограничена във времето; това е енергийно поле извън нашето време, с корени далече преди нас и клони далеч напред в бъдещето. Родовият поток на енергията се възстановява бавно и постепенно, като обединява, свързва миналото чрез нашите предци и бъдещето чрез нашите потомци в един, единен поток на сила, за да продължи цялата система своя цялостен и пълноценен живот.

КОГА ИМАМЕ НАРУШАВАНЕ НА ПОТОКА НА РОДОВА СИЛА

Потокът на родовата сила е нарушен, когато имаме следните наблюдения за себе си и своите роднини:

 • изпитвате постоянна тревога, паника и очаквате да се случат неприятни неща;
 • чувствате се самотни или пък постоянно се опитвате да получите любовта на другите, като доказвате, че сте достоен за обич;
 • в търсене на призвание непрекъснато сменяте места, професии, къщи, хора;
 • имате крехко и лесно разклащащо се здраве – често и/или сериозно боледувате;
 • не се чувствате стабилен, трудно се концентрирате върху дейности и цели;
 • преживявате непрекъснато едни и същи проблеми – парични затруднения, самота от поколение в поколение, грозни раздели, изоставяния, разводи от поколение в поколение и т.н.
 • настъпва сериозен разрив с родителите ви или близък роднина; не намирате общ език с децата си, изпитвате силно разочарование от рода си;
 • има общо родови заболявания във всяко поколение, недъзи и др.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПОТОКА НА РОДОВА СИЛА

Една от най-силните практики за възстановяване на родовата сила е творческата визуализация. С помощта на ясни визии и разговори с членовете на рода ни, ние усещаме силно връзката си с всеки от своя род и връщаме силата му, както и я предаваме към своите потомци.

За възстановяването на родовата сила ние също създаваме една илюстрация, схема на рода си, която отразява причинно-следствените родови връзки и носи в себе си генетичната информация на рода – това е терапия с огромна трансформационна сила. 

В този процес ние си припомняме всеки наш родственик, неговата връзка с нас и всички, които имат енергийни взаимоотношения с нашите роднини и с нас самите. Така позволяваме всеки от тях да се върне в родовата ни система и да заеме правилното място, в точното му поколение и ред. Въвеждаме правилния ред, възстановяваме връзки, осигуряваме трасе на родовия поток на силата към нас и нашите потомци.

КАКВО СЕ СЛУЧВА СЛЕД ТОВА?

 • Връзката ни с предците е възстановена и потокът тече свободно и пълноценно;
 • Усещаш силата на родовата си енергия, чувстваш се спокойно, безопасно и устойчиво свързан с този живот;
 • Реализират се проекти, които са отлагани дълго, а тези от тях, които не са нужни отпадат леко и без лоши последствия;
 • Подобрява се самочувствието, хроничните заболявания се преодоляват;
 • Приемаш себе си и своите роднини с внимание, спокойно и с обич – разбираш основанията на всеки за неговия живот отдаваш любов към рода си и получаваш от него сила и признание;
 • Приключените проекти, бракове, работа и отношения се приемат за даденост и престават да отнемат сила и време;
 • Раждат се нови деца в рода, защото силата е възстановена.

СЕМИНАР „РАБОТА С ПРЕДЦИТЕ“, СОФИЯ, 29 и 30 юни 2019 г. парк-хотел „Москва“, 10:30 ч

ЛЕКЦИЯ И МЕДИТАЦИЯ „Родителите – пътека към рода“, ПЛОВДИВ, 29 май 2019 г. 19 ч. йога студио АМБА

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d