Сила за живот и помирение с майката- едно очаквано събитие на живо в София

15 октомври 2023

Cреща с вашите любими автори

Сила за живот

На 21 октомври 2023 г., съвместно със Софийската опера и балет, ще проведем 14-ото издание на „Списание 8 НА ЖИВО: Сила за живот“, където ще ви срещнем с наши автори и приятели. Елате да почерпите от техния богат опит и познания как да бъдем здрави и щастливи във всички области на живота си.

Сега може да избирате между билет за присъствие на живо или за прякото излъчване онлайн. Заповядайте във великолепната зала на Софийската опера и балет – на място или зад екраните – и станете част от този същински празник на духа!

Помири се с майка си!

Ако сте сърдити на майка си, ако отказвате да я приемете такава, каквато е, ако непрекъснато сте в битка (на живо или в мислите си) с нея и остарелия й светоглед, тогава със сигурност трябва да чуете беседата на Аида Марковска. Без прошка и разбиране с жената, която ви е дала живот, няма как да се радвате на добро здраве и устойчиви отношения с околните и дори със себе си. Време е за промяна!  

Аида Марковска е един от най-известните и успешни родови терапевти у нас. Тя провежда семинари и обучения по темата, деликатно разбулва родовите тайни, работи по проекти с бизнес партньори и физически лица. Второ десетилетие тя изследва генеалогията на над 600 български и чуждестранни родове в контекста на тяхната обредност и словесност.

Вземeте билет за „Списание 8 НА ЖИВО: Сила за живот“ ➡️ https://events.spisanie8.bg

🗓️ 21 октомври. В случай че нямате възможност да присъствате лично или желаете да се насладите на преживяването от дома си, може да купите билет за прякото излъчване на събитието през Youtube от тук: https://bit.ly/3LjXDFT

➡️ Сайтът на Списание 8: https://www.spisanie8.bg

➡️ Списание 8 във Фейсбук: https://www.facebook.com/Spisanie8

Написано от Аида Марковска

Родов и холистичен терапевт, основател на Школа по родова терапия "Задругата на родонавтите"

Коментари

4 коментара

4 Коментари

 1. Дияна

  Здравейте!
  Има ли билет само за Вашата лекция в случай, че нямаме интерес към останалата част на събитието?
  Благодаря!

  Отговор
  • Aida Markovska

   Здравейте! Не, организаторите предлагат билети за живо присъстие и онлайн, но за целия панел с всички участници и лектори.
   Ще се радвам да се видим в София идвата събота.
   Аида

   Отговор
 2. РОЗАЛИНА ДИМИТРОВА

  Моля за информация относно часовете на събитието. Бих искала да се включа, но тази важна информация ми липсва. Поздрави

  Отговор

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *